Energetska učinkovitost

Voda – detekcija i sanacija gubitaka

Sustavom daljinskog očitanja lako se mogu uočiti problemi u vodoopskrbnim sustavima. Našim klijentima nudimo mogućnost hitne sanacije u slučaju puknuća, usluge ispitivanja i sanacija gubitaka te savjetovanje o praćenju potrošnje vode i upravljanju vodom.

Energetske obnove

Imamo dugogodišnje iskustvo kao izvođač ili podizvođač radova na projektima energetske obnove. Uvjeti prijava za sredstava često uključuju obvezu održivosti projektnih rezultata te nudimo sustav koji će automatski prikupljati i prikazivati podatke o potrošnji u stvarnom vremenu i vam omogućiti kontinuirano gospodarenjem energijom i vodom.

Upravljanje električnom energijom

Surađujemo s Vama kako biste smanjili potrošnju električne energije – savjetujemo Vas o energetski učinkovitoj rasvjeti (pametni sustavi rasvjete), preporučujemo Vam rješenja smanjenja vršnih vrijednosti snaga, kao i sustava kompenzacije jalove energije.

Ušteda toplinske energije

Pomoći ćemo Vam da smanjite potrošnju plina, pare, lož ulja odnosno smanjite troškove grijanja. Pružamo Vam informacije o učinkovitijim načinima stvaranja toplinske energije (termostati, toplinska izolacija, poboljšanja performansi kotla, opcije zamjene kotla, solarna energija, dizalica topline i još mnogo toga).

Pilot projekti

Trenutno smo uključeni u nekoliko pilot projekata vezanih za nadzor i upravljanje energentima i vodom, energetske obnove objekata, nove tehnologije kao što su NB-IoT i LoRa WAN, pametna mjerenja, „Smart city“ rješenja i još mnogo toga.

Savjetovanje

Nudimo Vam usluge savjetovanja o naprednim (SMART) mjerenjima, odabiru optimalnog tehničkog rješenja u skladu s Vašim potrebama, energetskoj učinkovitosti, upravljanju vodom i implementaciji norme ISO 50001, kao i pomoć u izradi nacrta, projekta / natječajne dokumentacije, nabave opreme i upravljanja projektima. 

KAKO BISTE SMANJILI POTROŠNJU ENERGENATA I VODE ZATRAŽITE NAŠ SAVJET!