O nama

 

Naša misija - Inovativnim rješenjima, vrhunskom tehnologijom, stručnim vođenjem i kvalitetnom podrškom u području upravljanja energijom olakšati i poboljšati poslovanje ali i operativnu učinkovitost našim klijentima, uz smanjenje utjecaja na okoliš.

 

Naša vizija - Biti prepoznat partner na temelju našeg profesionalizma, stručnosti, kvalitete usluga i podrške klijentima kao i naših najviših etičkih i moralnih načela koja su u svim našim poslovnim aktivnostima, te postati sinonim za sustave daljinskog očitanja i energetsku učinkovitost u stručnoj i široj javnosti. 

 

ZAŠTO ODABRATI NAS?

 • Sigurne uštede

  Kada započnete kontinuirano mjeriti i pratiti potrošnju energenata i vode kroz Emasys AMR, jamčimo Vam da ćete moći identificirati gubitke energenata i vode, ali i brzo reagirati u hitnim slučajevima što bi u konačnici donijelo sigurne uštede Vašoj tvrtki.

 • Prilagođena rješenja i dokazani proizvodi

  Naši dobavljači IoT tehnologije nude nam niz proizvoda visoke kvalitete, koje koristimo kako bismo Vam predložili najučinkovitije tehnološko rješenje u skladu s Vašim potrebama i mogućnostima. Za nas nema izazova na koji nećemo odgovoriti.

 • Stručnost i profesionalnost

  Mali smo tim visokoobrazovanih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom koji razvija rješenja za nadzor potrošnja energenata i vode na vrijeme i u skladu s Vašim potrebama. Poznati smo po našem profesionalizmu, pravovremenosti i visokoj razini korisničke podrške te smo već postali željeni partneri nekim od naših najvećih klijenata i poslovnih partnera.

 • Usmjeren na kupca

  Uvijek se trudimo dati visokokvalitetne usluge i nadmašiti očekivanja korisnika naših usluga, a uspjeh mjerimo između ostalog i zadovoljstvom kupaca. Ponosni smo na sve veći portfelj vrlo zadovoljnih klijenata. Potrebe naših kupaca su temelj strategije poslovanja – ovdje smo za vas i zbog vas. Cilj nam je korisnicima osigurati sve prednosti našeg rješenja za upravljanje potrošnja energenata i vode.

 • Otvorena komunikacija i etika rada

  Komuniciramo otvoreno i pravovremeno sa svim zainteresiranim stranama, uključujući kupce, članove tima, poslovne partnere i investitore kako bismo izgradili snažne odnose temeljene na povjerenju i iskrenosti. Njegujemo najviša etička i moralna načela u svim našim poslovnim aktivnostima (uključujući pravne, financijske i operativne), kao i pitanja zaštite okoliša.

 • Inovacija

  Neumoljivi smo i beskompromisni u potrazi za još kvalitetnijim i pouzdanijim rješenjima naših proizvoda i usluga. Trudimo se biti među prvima u implementaciji rješenja temeljenih na IoT tehnologijama dostupnim na području daljinskog  očitanja i upravljanja potrošnja energenata i vode, ali i pametnih gradova.

 • Prijatelj okoliša

  Naša rješenja i savjeti ne pomažu samo našim klijentima već i širim zajednicama i njihovom okruženju u cjelini. Pomažemo vam u smanjenju potrošnje energenata i postizanju veću energetsku učinkovitost, što Vašu tvrtku čini ekološki osviještenom i prihvatljivom.

 • Certificirani: ISO 9001:2015, ISO 27001:2013 i ISO 50001:2018

Certifikacija prema normama ISO9001: 2015, ISO 27001:2013 i ISO 50001:2018 podržava našu opredijeljenost za osiguravanje kvalitete naših proizvoda i usluga, odgovorno upravljanje energijom i vodom te osiguravanje sigurnosti vlastitih i podataka naših klijenata.

 

EMASYS - VAŠI STRUČNJACI ZA ENERGETSKU UČINKOVITOST!