Novosti
usluge energetskog menadžmenta u teškim vremenima

Smanjite troškove i oslobodite sredstava sustavnim gospodarenjem energijom i vodom

Dok se poduzetnici suočavaju s velikim izazovima te traže načine kako preživjeti u kriznim vremenima, Emasys d.o.o. nudi rješenja za upravljanje energijom i vodom. Sustavno gospodarenje energijom je zapravo jedno područje u kojem vlasnici poduzeća mogu smanjiti troškove i osloboditi financijska sredstva u druge svrhe  … što ne mora podrazumijevati velika početna ulaganja.

Krajnji cilj upravljanja energijom i vodom je minimizirati potrošnju energije istovremeno osiguravajući istu razinu produktivnosti.

Za učinkovito upravljanje energijom potrebno je pratiti potrošnje energenata (električna energija, plin, lož ulje itd.) i vode putem napredne mjerne infrastrukture (Advanced Metering Infrastructure), koja vam omogućuje daljinsko očitanje u stvarnom vremenu, što znači da možete dobiti detaljnu potrošnju svaki dan, svaki sat pa čak i češće, a ne jednom mjesečno. Analizom podataka stvarne potrošnje zasigurno ćete moći ustanoviti normalnu te prekomjernu potrošnju u Vašem objektu/Vašim objektima i prepoznati gubitke ili rasipanja energije odnosno kvantificirati mogućnosti za uštedu energije i vode.

Emasys d.o.o. nudi rješenja ključ u ruke za upravljanje energijom i vodom kao i pouzdanu i stalnu podršku. Napredni sustav daljinskog očitanja te softvera za prikupljanje i obradu podataka potrošnja energenata i vode nudimo Vam kao mjesečnu uslugu (mjesečni paušal).

Takva usluga uključuje:

  • ugradnju opreme za nadzor potrošnje energenata i vode
  • puštanje u rad sustava i testiranje
  • usluga prijenosa podataka,
  • pristup podataka preko aplikacije (Emasys AMR) i edukacija korisnika te
  • održavanje opreme za nadzor i aplikacije.

Autor

Emasys

Implementiramo prilagođena rješenja daljinskog očitanja u svrhu smanjenja potrošnje energenata i vode za višu operativnu učinkovitost i konkurentnost poslovanja te za zeleniju budućnost.