Novosti
Vaučeri za složena digitalna rješenja

Vaučeri za složena digitalna rješenja

Želite financirati implementaciju sustava nadzora potrošnje energenata i vode s bespovratnim sredstvima? Ako ste mikro, mali ili srednje poduzeće sada možete s vaučerom za složena digitalna rješenja.

Poziv za vaučere za digitalizaciju

Otvoren je poziv za digitalne vaučere za složena digitalna rješenja za mikro, male i srednje poduzetnike. Predviđena su tri roka za podnošenje projektnih prijedloga:

  1. rok: 01.06.2023. – 01.07.2023.
  2. rok: 01.11.2023. – 01.12.2023.
  3. rok: 01.03.2024. – 01.04.2024.

Intenzitet potpore za dodjelu bespovratnih sredstava je 60% prihvatljivih troškova, a najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 19.900,00 €.

Obzirom da je EMASYS d.o.o. u katalogu pružatelja usluga, možete iskoristiti ovu priliku za implementaciju IoT rješenja za upravljanje energijom, nadzor potrošnje energenata i vode te kvalitete zraka.

Više detalja o pozivu ovdje.

Digitalizacija procesa upravljanje energijom

Naša rješenja pomažu poduzećima koja žele postići:

  • smanjenje operativnih troškova održavanja
  • smanjenje potrošnje energenata i vode tj. emisije CO2
  • učinkovitiji poslovni/proizvodni procesi
  • povećanje udobnosti, zdravlja i produktivnosti korisnika prostora

Za više informacije o gore navedenim IoT rješenjima za digitalizaciju procesa upravljanja energijom preuzmite naš kratki opis složenih digitalnih rješenja ili kontaktirajte nas na 01 79 88 555 ili na emasys@emasys.hr.

Author

Emasys

Implementiramo prilagođena rješenja daljinskog očitanja u svrhu smanjenja potrošnje energenata i vode za višu operativnu učinkovitost i konkurentnost poslovanja te za zeleniju budućnost.