// Emasys

Vaši stručnjaci za energetsku učinkovitost

Naša misija – Inovativnim rješenjima, vrhunskom tehnologijom, stručnim vođenjem i kvalitetnom podrškom u području upravljanja energijom i vodom olakšati i poboljšati poslovanje, ali i operativnu učinkovitost našim klijentima, uz smanjenje utjecaja na okoliš.

Naša vizija – Biti prepoznat partner na temelju našeg profesionalizma, stručnosti, kvalitete usluga i podrške klijentima kao i naših najviših etičkih i moralnih načela koja su u svim našim poslovnim aktivnostima, te postati sinonim za vrhunske usluge daljinskog očitanja i energetsku učinkovitost u stručnoj i široj javnosti. 

emasys-o-nama-certificirani-glavna
ISO 9001:2015, ISO 27001:2013 i ISO 50001:2018

Certificirani

Certifikacija prema normama ISO 9001: 2015, ISO 27001:2013 i ISO 50001:2018 podržava našu opredijeljenost za osiguravanje kvalitete naših proizvoda i usluga, odgovorno upravljanje energijom i vodom te osiguravanje sigurnosti vlastitih i podataka naših klijenata.

// Naše usluge

Zašto odabrati nas?

Prilagođena rješenja i dokazani proizvodi

Nudimo Vam uvijek optimalno tehničko rješenje korištenjem dostupnih IoT tehnologija i proizvoda visoke kvalitete uvažavajući Vaše potrebe i očekivanja. Potrebe naših kupaca su temelj strategije poslovanja – ovdje smo za vas i zbog vas te nema izazova na koji nećemo odgovoriti.

Stručnost, iskustvo i etika rada

Mali smo tim visokoobrazovanih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom koji razvija rješenja na vrijeme i u skladu s Vašim potrebama. Poznati smo po našem profesionalizmu te gradimo snažne odnose temeljene na povjerenju i iskrenosti.

Visoka kvaliteta usluga

Poznati smo po visokoj razini kvalitete izvođenja radova, a rad sustava pratimo i nakon ugradnje kako bismo osigurali njegov kontinuiran i ispravan rad. Vodimo računa o svim detaljima, prije, tijekom i nakon ugradnje te smo svjesni kako i gdje projekti mogu zastati i savjetujemo vas u skladu s time. S vama smo na svakom koraku!

Stalna korisnička podrška

Cilj nam je korisnicima osigurati sve prednosti našeg rješenja za upravljanje potrošnjom energenata i vode te što brži povrat uloženog novca i novčane uštede. Zbog toga Vam ukazujemo na bilo kakvu neredovitosti u Vašoj potrošnji energenata i vode te Vam nudimo savjete i preporuke.

Nema van troškovničkih stavaka

Naše ponude su izrađene na osnovi “worst case scenario” i uključuju sve dodatne troškove koje se u većini slučajeva smanjuju jer se obračun vrši prema stvarno odrađenim stavkama (rekapitulacija radova).

Inovacija

Neumoljivi smo i beskompromisni u potrazi za još kvalitetnijim i pouzdanijim rješenjima naših proizvoda i usluga temeljenih na IoT tehnologijama dostupnim na području daljinskog očitanja i upravljanja potrošnja energenata i vode, ali i pametnih gradova.

Prijatelj okoliša

Naša rješenja i savjeti ne pomažu samo našim klijentima već i širim zajednicama i njihovom okruženju u cjelini. Pomažemo vam u smanjenju potrošnje energenata i postizanju veće energetske učinkovitosti, što Vašu tvrtku čini ekološki osviještenom i prihvatljivom.

+
uspješnih projekata
+
ugrađenih sustava daljinskog očitanja
+
točaka mjerenja
predana energetska menadžera
+
godina iskustva