// PAMETNO MJERENJE

Optimizirajte proizvodne procese i potrošnje energije

Sustav daljinskog očitanja automatizira proces prikupljanja podataka o potrošnji svih energenata uklj. komprimiranog zraka i vode te proizvedenoj i predanoj energiji iz fotonaponskih sustava.

Mogu se nadzirati i ostale relevantne varijable za operativnu učinkovitost i sigurnost procesa kao što su vanjska, unutarnja i industrijska (-200°C – +800°C) temperatura, relativna vlažnost (rH), protok, tlak, stanje vrata (otvorena ili zatvorena), razina buke, kvaliteta zraka u pogonu, itd.  

Sustav daljinskog očitanja vam olakšava pripreme za energetske preglede i vođenje sustava upravljanja energijom (ISO 50001) i okolišem (ISO 14001).

Ugradnjom kontrolnih mjernih mjesta raspodjela potrošnje je moguća po zgradama, odjelima, proizvodnim procesima pa čak i pojedinačnim linijama za preciznije određivanje troška energenata i vode po jedinici proizvoda te po značajnim potrošačima/značajnim upotrebama energije (en. SEU) i vode.

PRIJAVITE SE ZA BESPLATAN PILOT PROJEKT

rjesenja-industrija-emasys-uvodna
rjesenja-industrija-emasys-sekundarna
// AMR EMASYS

Aplikacija za upravljanje energijom i vodom

Naša aplikacija za analizu podataka i nadzor vam daje uvid u sva mjerenja u realnom vremenu na jednom mjestu, olakšava analizu potrošnje i drugih izmjerenih količina te vam omogućuje stalan nadzor kako biste mogli kontinuirano optimizirati upotrebu energenata i vode i rano otkrivati kritične probleme sustava uz pomoć funkcije alarmiranja. 

PRIJAVITE SE ZA DEMO APLIKACIJE

Dodatno možete pokazati podatke o potrošnji direktno iz naše aplikacije, kao i niz savjeta za uštedu energenata i vode na E-panele – LED monitore namjenjene nafrekventnijim lokacijama u vašem objektu.

Uvjerite se u prednosti našeg rješenja kroz ove primjere iz prakse:

Učinkovitija proizvodnja

kontrolom nad potrošnjom i energetskim sustavima

Povećana konkurentnost

smanjenjem utroška energije i utjecajem na okoliš

Ispunjavanje zakonskih obaveza

upravljanjem energijom i emisijama ugljika

Povećajte profitabilnost smanjenjem utroška energije i utjecajem na okoliš.

K zelenijoj industriji 4.0