emasys-upravljanjem-energijom-do-uspješnije-organizacije2022

KONFERENCIJA

Upravljanje energijom – JUČER, DANAS, SUTRA!

30. rujna 2022. Hotel Antunović, Zagreb

Ovo desetljeće je ključno za preispitivanje načina na koji koristimo energiju. Hitne mjere za energetsku učinkovitost bit će ključne za postizanje ciljeva Pariškog sporazuma. Danas gradovi, industrije i transport troše mnogo više energije nego što im je potrebno. Zato pokušajmo dobiti više koristeći manje!

Tvrtke Emasys i Quality Austria Adriatic će na konferenciji “Upravljanje energijom – JUČER, DANAS, SUTRA!” okupiti domaće tehnološke lidere, tvrtke, konzultante i druge zainteresirane strane iz različitih sektora gdje ćemo pričati o danas sve naglašenijoj neizbježnosti upravljanja energijom i energetskoj učinkovitosti kroz teme zelenog gospodarstva, održivog razvoja, predstavljanja korisnih softvera, mogućnostima financiranja zelene tranzicije iz EU fondova te mnogih drugih.

Nadamo se da ste spremni kao i mi pridružiti se kolegama iz poslovnog sektora kako bismo se educirali, raspravljali i analizirali najnovije razmišljanje o upravljanju energijom i energetskoj učinkovitosti.

Program možete preuzeti ovdje – PROGRAM “UPRAVLJANJE ENERGIJOM – JUČER, DANAS, SUTRA”

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno. Prijaviti se možete putem obrasca u nastavku.

Prijavnica za konferenciju

    Podaci o organizaciji

    Podaci o sudioniku

    *Napominjemo da su vaši osobni podaci dostupni strogo ograničenom broju ljudi, te naglašavamo da ovu privolu možete povući u bilo kojem trenutku. Vaši osobni podaci bit će pohranjeni u bazi kontakata EMASYS d.o.o. sve dok je ova suglasnost aktivna, odnosno dok je ne povučete. Agencija za zaštitu osobnih podataka nadležna je za nadzor obrade osobnih podataka u Republici Hrvatskoj. Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte valentina.puljizevic@emasys.hr.