Konferencija Uprvaljanje energijom - pogon za održivu budućnost

2. Konferencija

Upravljanje energijom – pogon za održivu budućnost

06. listopada 2023. godine, Kongresni centar hotela Antunović, Zagreb

Nakon izvanrednog uspjeha naše inauguracijske konferencije, tvrtke Emasys i Quality Austria Adriatic Vas pozivaju na drugo izdanje konferenciji “Upravljanje energijom: Pogon za održivu budućnost” – izvanredan događaj namijenjen poduzećima koje teže postizanju održivosti i učinkovitosti u upravljanju energijom.

Upravljanje energijom i zelena tranzicija

U dobu u kojem raste potražnja za energijom, imperativ za prijelazom na održive energetske prakse nikada nije bio hitniji. Nastavljajući na postignućima prethodne godine, naša konferencija pruža još bogatiju platformu za dinamičke rasprave i dijeljenje znanja o ključnim izazovima i prilikama unutar područja upravljanja energijom.

Kroz teme održivog razvoja i kružnog gospodarstva, predstavljanje inovativnih rješenja i mogućnosti financiranja zelene tranzicije iz EU fondova, cilj konferencije je inspirirati, educirati i potaknuti da se preuzmu konkretni koraci prema održivosti i energetskoj učinkovitosti bez obzira na veličinu ili industriju.

Uz sudjelovanje govornika iz renomiranih domaćih poduzeća i stručnjaka energetske učinkovitosti, konferencija pruža jedinstvenu priliku za razmjenu znanja i iskustva, stručnosti i najbolje prakse u području upravljanja energijom i energetskoj učinkovitosti s ciljem stvaranja održive budućnosti za vaše poslovanje.

 Upravljanje energijom program - 2. stranica

Zašto sudjelovati?

Ova konferencija osmišljena je kao središte inspiracije, suradnje i učenja. Sudjelovanjem ćete imati jedinstvenu priliku:

 • Povezati se sa stručnjacima industrije i vizionarima koji potiču inovacije i promjene u području upravljanja energijom.
 • Istražiti inovacije tj. dobiti uvid u najnovije tehnologije, trendove i najbolje prakse koje oblikuju budućnost održive energije.
 • Stvoriti vrijedne veze s kolegama, potencijalnim partnerima i suradnicima iz različitih sektora, potičući ekosustav suradnje i rasta.
 • Učiti iz priča o uspjehu i stvarnih studija slučaja koje demonstriraju transformacijsku moć učinkovitih strategija upravljanja energijom.
 • Sudjelovati u interaktivnim raspravama i panelima koji potiču dijalog o hitnim energetskim izazovima i rješenjima.

Pridružite nam se

Ne propustite priliku biti dio ove sjajne konferencije. Označite svoje kalendare za 06. listopada 2023. godine. Događaj će se održati na lokaciji Hotel Antunović Zagreb (naselje Špansko), prestižnom mjestu koje pruža idealno okruženje za ovu stručnu konferenciju.

Registrirajte se sada kako biste osigurali svoje mjesto na čelu promjena.

Prijavnica za konferenciju

Lijepo vas molimo da prijavite maksimalno 3 osobe iz iste tvrtke za sudjelovanje na konferenciji. Ukoliko bi za konferenciju željeli prijaviti više od 3 osobe iz iste tvrtke molimo Vas da nam se obratite na mail adresu: valentina.puljizevic@emasys.hr

  Podaci o organizaciji

  Podaci o sudioniku

  *Napominjemo da su vaši osobni podaci dostupni strogo ograničenom broju ljudi te naglašavamo da ovu privolu možete povući u bilo kojem trenutku. Vaši osobni podaci bit će pohranjeni u bazi kontakata EMASYS d.o.o. sve dok je ova suglasnost aktivna, odnosno dok je ne povučete. Agencija za zaštitu osobnih podataka nadležna je za nadzor obrade osobnih podataka u Republici Hrvatskoj. Ako imate dodatnih pitanja, kontaktirajte valentina.puljizevic@emasys.hr.