Novosti
Konferencija upravljanje energijom

Konferencija “Upravljanje energijom: JUČER, DANAS, SUTRA” je pravi pogodak!

Dana 30.09.2022. više od 150 sudionika iz privatnog i javnog sektora su se okupili u prostorijama Hotela Antunovića za našu prvu konferenciju organiziranu u suradnji s certifikacijskom kućom Quality Austria Adriatic. Konferencija “Upravljanje energijom – JUČER, DANAS, SUTRA!” se pokazala pravi pogodak.

Uz sve turbulencije koje svakodnevno utječu na tržište energetskih resursa, naši sudionici su imali priliku educirati se o različitim aspektima upravljanja energijom i čuti o uspješnim implementacijama mjera energetske učinkovitosti.

  • Andrea Ivezić, izvršne direktorice u certifikacijskoj kući Quality Austria Adriatic, nas je upoznala s međunarodnom normom za upravljanje energijom, ISO 50001 te pokazala nam koji su ključni faktori za uspješnu implementaciju. 
  • Gospodin Tomislav Stašić iz konzultantske tvrtke Idea 2 Project i stručnjak u području za energetiku, termotehniku i procesnu tehnikunam je predstavio rezultate istraživačkog projekta o mjerenju toplinske ugodnosti i kvalitete zraka
  • Marko Stojaković – suosnivač hrvatskog startupa Make IT Easy nas je upoznao sa softverskim rješenjem za upravljanje voznim parkovima koji ujedno smanjuje emisije CO2MobilityONE.
  • Gospođa Ariana Vela, vodeća stručnjakinja za EU fondove u Hrvatskoj i regiji nas je vodila kroz prilike za financiranje zelene tranzicije iz fondova EU-a do 2030. godine.
  • Dalibor Starčević, Voditelj tehnike, zdravlja, sigurnosti i okoliša u vodećoj farmaceutskoj tvrtki JGL d.d. Rijeka nam je predstavio put tvrtke prema zelenom gospodarstvu i održivom razvoju kroz implementacije nove tehnologije i obnovljive izvore energije.
  • Gospodin Ivan Pandurević, stručnjak za razvoj i optimizaciju poslovnih procesa u Žito grupaciji je govorio o energetskim izazovima prethodnih godina u velikoj grupaciji. 
  • Završnu riječ je imala gospođa Ana-Marija Marić iz AMM Consulting-a i stručnjakinja za projektno i poslovno upravljanje, organizacijsku kulturu i upravljanje promjenama. Kroz svoje predavanje je pokušala ukloniti sve strahove od nepoznatog i educirati nas kako uspješno upravljati promjenama. 

Nakon formalnog dijela konferencije i nastavili smo se još malo družiti na domjenku. Tijekom druženja na domjenku Josip Petanović Direktor tvrtke Emasys d.o.o. predstavio je rezultate “live” mjerenja kvalitete zraka u dvorani tijekom trajanja konferencije.

Zahvaljujemo našim partnerima, sudionicima i predavačima na iskazanom povjerenju i dolasku te se nadamo kako ćemo se svi vidjeti i sljedeće godine u još većem broju na konferenciji “Upravljanje energijom – JUČER, DANAS, SUTRA!”

Što kažu uzvanici…

“Sve super, konkretno i ciljano odrađeno. Super predavači i puno konkretnih podataka iz prakse…”

“Cestitam na uspješnoj konferenciji! Rado cu prisustvovati i buducim konferencijama u vasoj organizaciji.”

“Pohvale organizatorima na odlično odrađenoj konferenciji! Ispunila je naša očekivanja i skrenula pozornost na neke nove prilike.”

“Način poziva, informiranja prije konferencije, vođenje konferencije i kontakt nakon konferencije zaslužuju ocjenu izvrstan. Posebna zahvala zbog “kvalitete” zraka (nije bilo pretoplo i s dosta kisika-malo CO2 zbog dobre ventilacije). Bili ste izvrsni domaćini. Želim Vam uspjeh u budućem radu.”

Bilo je izuzetno zanimljivo, stručno i korisno. Predavači – odlični!

Author

Emasys

Implementiramo prilagođena rješenja daljinskog očitanja u svrhu smanjenja potrošnje energenata i vode za višu operativnu učinkovitost i konkurentnost poslovanja te za zeleniju budućnost.