Novosti
Certificirani prema standardima ISO 9001, ISO 27001 i ISO 50001

Ponovo slavimo svoje uspjehe…

…certificirani smo prema ISO 9001, ISO 27001 i ISO 50001

Tri godine nakon prve certifikacije, jako smo sretni da smo opet uspješno prošli proces certifikacije prema standardima ISO 9001, ISO 27001 i ISO 50001 za naše usluge ugradnje i održavanja sustava za daljinsko očitanje i upravljanje potrošnjama energenata i vode te razvoj i održavanje vlastitog softvera za nadzor potrošnje.

Certifikacija izdana od strane Quality Austria Adriatic potvrđuje da i dalje zadovoljavamo sve zahtjeve standarda za upravljanje kvalitetom, sigurnošću informacija i energetskom učinkovitošću te da su naši procesi i sustavi u skladu s najvišim međunarodnim standardima.

ISO 9001 – dodatnu garanciju kvalitete

Upravljanje kvalitetom je ključni faktor za uspjeh tvrtke, koji se temelji na visokoj razini kvalitete svojih usluga i softverskih rješenja kao i maksimalnoj posvećenosti pri nadmašivanju očekivanja svojih korisnika. Pridržavanje standarda ISO 9001 omogućava tvrtki da kontinuirano poboljšava svoje procese i proizvode, što dovodi do većeg zadovoljstva naših korisnika i poslovnog uspjeha.

ISO 27001 – Vaši podaci su sigurni kod nas

Certifikacijom je potvrđeno i da posjedujemo adekvatne sigurnosne mjere i procese za zaštitu informacija naših korisnika. Kao tvrtka koja se bavi pružanjem usluga u području informacijske tehnologije, sigurnost informacija je ključna za poslovanje tvrtke i za povjerenje korisnika.

ISO 50001 – predani odgovornom upravljanju energijom

Pridržavanje standarda ISO 50001 omogućava tvrtki da kontinuirano poboljšava svoje energetske performanse i smanjuje svoju potrošnju energije. To ne samo da ima pozitivan utjecaj na okoliš, već i pomaže tvrtki u smanjenju troškova poslovanja te dokazuje da ne prodajemo samo upravljanje energijom; mi to živimo i dišemo!

EMASYS – vaš pouzdan partner za upravljanje energijom

Emasys - pouzdan partner za upravljanje energijom

Razmišljate li i vi ozbiljno o upravljanju energijom ili se želite početi baviti tom problematikom?

Uspješna recertifikacija prema ovim standardima potvrđuje da tvrtka Emasys d.o.o. uspješno upravlja svojim procesima, informacijskom sigurnošću i energetskom učinkovitošću.

Ovdje smo kao pouzdan partner da vam pomognemo započeti ili nastaviti poboljšavati energetsku učinkovitost vašeg poslovanja.

Koji su vaši glavni energetski izazovijavite nam!

Author

Emasys

Implementiramo prilagođena rješenja daljinskog očitanja u svrhu smanjenja potrošnje energenata i vode za višu operativnu učinkovitost i konkurentnost poslovanja te za zeleniju budućnost.