Novosti
energetska kriza - porast cijene električne energije

Mjera protiv poskupljenja energije i vode

Dok se poduzetnici suočavaju s velikim izazovima i traže načine kako se boriti protiv poskupljenja energije i vode, Emasys d.o.o. nudi rješenja za upravljanje energijom i vodom kao zaštita od rasta cijena. Sustavno gospodarenje energijom je područje u kojem vlasnici poduzeća mogu smanjiti troškove i osloboditi financijska sredstva u druge svrhe … što ne mora podrazumijevati velika početna ulaganja.

Krajnji cilj upravljanja energijom i vodom je minimizirati potrošnju energije istovremeno osiguravajući istu razinu produktivnosti.

Za učinkovito upravljanje energijom potrebno je pratiti potrošnje energenata (električna energija, plin, lož ulje itd.) i vode putem napredne mjerne infrastrukture (smart metering). Napredno mjerenje Vam omogućuje daljinsko očitanje brojila u stvarnom vremenu, što znači da možete dobiti detaljne podatke o potrošnji svaki dan, svaki sat pa čak i češće. Ne morate čekati račune krajem mjeseca da bi znali koliko trošite na Vašem objektu… i nema ni neugodnih iznenađenja.

Analizom podataka stvarne potrošnje zasigurno ćete moći:

  • ustanoviti normalnu te prekomjernu potrošnju u Vašem objektu,
  • prepoznati gubitke ili rasipanja energije te
  • kvantificirati mogućnosti za uštedu energije i vode.

Emasys d.o.o. nudi rješenja ključ u ruke za upravljanje energijom i vodom kao i pouzdanu i stalnu podršku. Napredni sustav daljinskog očitanja te softvera za prikupljanje i obradu podataka potrošnja energenata i vode nudimo Vam kao mjesečnu uslugu (mjesečni paušal).

Takva usluga uključuje:

  • ugradnju opreme za nadzor potrošnje energenata i vode
  • puštanje u rad sustava i testiranje
  • usluga prijenosa podataka,
  • pristup podataka preko aplikacije (Emasys AMR) i edukacija korisnika te
  • održavanje opreme za nadzor i aplikacije.

Nemojte biti prepušteni na milost i nemilost poskupljenja energije i vode. Aktivirajte se, kontaktirajte nas danas i saznajte kako vam možemo pomoći smanjiti potrošnju.

Author

Emasys

Implementiramo prilagođena rješenja daljinskog očitanja u svrhu smanjenja potrošnje energenata i vode za višu operativnu učinkovitost i konkurentnost poslovanja te za zeleniju budućnost.