Novosti
Elvaco products

Postali smo Elvaco partner!

Visokokvalitetne proizvode za daljinsko očitavanje, kontrolu unutarnje klime i još mnogo toga po konkurentnim cijenama. Emasys je Elvaco partner u Hrvatskoj.

Elvaco proizvodi za daljinsko očitavanje

Portfelj proizvoda seže od osjetnika do infrastrukture za pametno mjerenje i pokriva sva područja učinkovitog rješenja za daljinsko očitavanje. Dok su visokokvalitetna brojila i mjerači renomiranih proizvođača poznata po svojoj preciznosti, pouzdanosti i izdržljivosti, odgovarajući moduli za daljinskog očitanja nadopunjuju funkcionalnost uređaja.

Osim modula za povezivanje mjerača za mobilne mreže, tu su i proizvodi temeljni na M-Bus, bežični M-Bus, LoRaWAN i NB-IoT tehnologiji.

Isto tako, Elvaco nudi infrastrukturni proizvodi, poput koncentratora podataka (engl. gateways) koji djeluju kao spojni element između svih jedinica mjernog sustava.

Njihovu sveobuhvatnu ponudu upotpunjuju korisni dodaci kao što su antene, zaštitna kućišta (klase zaštite IP 55), M-Bus razdjelnik i bežični M-Bus prijemnik.

Elvaco senzori

Elvaco nudi i unutarnje i vanjske senzore jednostavne za montažu koji na pouzdan način mjere:

  • temperaturu i vlažnost zraka,
  • svjetlost i kretanje
  • zauzetost stola
  • otvaranje/zatvaranje vrata
  • udaljenost – za određivanje npr. razine vode ispod mosta ili razine smeća u kontejneru
  • razina CO2 i hlapljivih organskih spojeva (engl. Volatile Organic Compounds) u zraku u zatvorenim prostorima.

Senzori su dostupni s M-Bus ili bežičnom M-Bus komunikacijom, kao i sa ili bez zaslona.

Za više informacija obratite nam se s povjerenjemEmasys je Elvaco partner u Hrvatskoj.

Author

Emasys

Implementiramo prilagođena rješenja daljinskog očitanja u svrhu smanjenja potrošnje energenata i vode za višu operativnu učinkovitost i konkurentnost poslovanja te za zeleniju budućnost.